20. julij 2024

za lastnike spletnih strani in portalov

Želi vaš naročnik vremensko napoved na spletni strani? Ste lastnik spletne strani, portala ali pa pišite svoj blog? Sedaj lahko obiskovalcem prikažete vreme na vaši spletni strani. Omogočamo vam prikaz vremena na vaši spletni strani za več kot 5000 krajev v Sloveniji. Vremensko okno oz. vreme widget lahko prilagodite vašim potrebam hitro in enostavno. Prilagodite lahko barvo dneva, temperature ali podpisa, število dni vremenske napovedi ter jezik in tip pisave.


Ko vremensko okno oblikujete vašim potrebam, kliknite na "Generiraj kodo". Kodo kopirajte in jo prilepite v HTML, kjer želite, da se vremensko okno, vreme widget pojavi. Vremenska napoved se generira asinhrono, kar pomeni, da ne bo upočasnilo delovanja vaše spletne strani in se bo generiralo šele ob zaključku nalaganja spletne strani.

 

Ustvari svoje vremensko okno

Predogled napovedi

Odstranitev podpisa ali povezave na 1a-vreme.si je prepovedano! V kolikor želite odstraniti podpis, potrebujete pomoč ali pa bi želeli napoved v drugačni obliki, nam lahko pišete preko kontaktnega obrazca.